AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü görmek

Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü görmek

Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü görmek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalet eder.

Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin geciktirilmesi veya sonlandırılması için ricalarda bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında ölmüş annenin saçını görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kısa görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında annenin saçını kesmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin saçlarının döküldüğünü görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin saçlarını beyaz görmek yeni bir iş bulacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında annemin saçında bit görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçının döküldüğünü görmek şansının açık olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir