AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski şemsiye görmek

Kahve falında eski şemsiye görmek

Kahve falında eski şemsiye görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski şemsiye gördüyseniz:

  • Güçlü fikirleriniz veya bazı konularda yapacağınız önemli konuşmalar olabilir.

Kahve falında eski şemsiye görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiyeler görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye çaldırmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, rütbe alacağına delalettir.

Kahve falında şemsiye istemek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında birine şemsiye almak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye almak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir