AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeler görmek

Kahve falında şemsiyeler görmek

Kahve falında şemsiyeler görmek hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, kazancın düşeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiyeler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekleri yanlış yorumluyor ya da çarpıtıyor olabilir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek ruhuna hayrat yapılacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında şemsiye toplamak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında yağmur ve şemsiye görmek kendisini işine veremeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, dünya malı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni şemsiye görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında erkek şemsiyesi görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında pazar şemsiyesi görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şemsiye almak evinin geçiminin zorlaşacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir