AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeffaf şemsiye görmek

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sağlığının yerinde kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeffaf şemsiye gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Kahve falında şeffaf şemsiye görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf balık görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında şeffaf su görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında şeffaf poşet görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında şeffaf kutu görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Kahve falında şeffaf kapı görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, işlerinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında şeffaf elbise giymek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeffaf deniz görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir