AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye çaldırmak

Kahve falında şemsiye çaldırmak

Kahve falında şemsiye çaldırmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, darp edileceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında şemsiye çaldırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ön fikirli olmamakta fayda var.

Kahve falında şemsiye çalmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye çaldırmak geleceğinin de çok parlak olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok şemsiye görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye yorulur.

Kahve falında yeni şemsiye görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük bir şemsiye görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına yorulur.

Kahve falında şemsiye uçmak neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiyesini kaybetmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında siyah şemsiye almak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir