AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye istemek

Kahve falında şemsiye istemek

Kahve falında şemsiye istemek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sevilen bir kişi olunacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye istemek gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında birinden şemsiye istemek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye istemek yapılan hataların tekrarlanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye tamir etmek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli şemsiye görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski şemsiye görmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Kahve falında şemsiyeyle gezmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyi kırmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir