AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiye hediye almak

Kahve falında şemsiye hediye almak

Kahve falında şemsiye hediye almak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şemsiye hediye almak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Kahve falında hediye şemsiye almak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye hediye etmek lüks, konfor içinde olacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye vermek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şemsiye hediye edildiğini görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şemsiye hediye almak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk şemsiye görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işaret eder.

Kahve falında yeni şemsiye görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında şemsiye çaldırmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir