AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine şemsiye almak

Kahve falında birine şemsiye almak

Kahve falında birine şemsiye almak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sağlığının bozulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet eder.

Kahve falında birine şemsiye almak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında elinde şemsiye görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ters dönmüş şemsiye görmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında şemsiye açmak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şemsiye istemek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şemsiye altında yürümek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek şemsiyesi görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapalı şemsiye görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir