AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur şemsiye görmek

Kahve falında yağmur şemsiye görmek

Kahve falında yağmur şemsiye görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, elinin bollaşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur şemsiye gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Kahve falında şemsiye ve yağmur görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, İslami olarak günahlarının artacağına inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle yağmurda yürümek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur şemsiye görmek bunun için her gün şükredeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmura şemsiye tutmak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken şemsiye açmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda şemsiye tutmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda şemsiyeyle yürümek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında yağmurda şemsiye açmak rızkın gittikçe azalacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir