AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski plak görmek

Kahve falında eski plak görmek

Kahve falında eski plak görmek kazancın sürekli artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, yepyeni biri haline geleceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Kahve falında eski plak gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz ile veya yakınlarınız ile fikir alışverişlerinde bulunacaksınız, kendiniz ile ilgili fikirlerinizde bazı değişiklikler olacak.

Kahve falında eski plak görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında plak dinlemek deşarj olacağına, hayırlı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş plak görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında plak çalmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kırık plak görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında plak çalar görmek karamsar ve umutsuz olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında plak satmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında plak görmek fal sahibinin şansının açılacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir