AnaSayfa / Genel / Kahve falında plak görmek

Kahve falında plak görmek

Kahve falında plak görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında plak gördüyseniz:

  • Aşırı sinirli ya da zihinsel dağınıklık içinde olabileceğiniz gibi, fiziksel olarak aşırı dinçsiniz yani riske açık olabilirsiniz.

Kahve falında eski plak görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, esenliği bulacağına işarettir.

Kahve falında taş plak görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında plak satmak sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, işiyle nam salacağına inanılır.

Kahve falında plak çalmak her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, işten yana şansının açık olacağına inanılır.

Kahve falında kırık plak görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Kahve falında plak görmek gelirin tükeneceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında plak çalar görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında plak dinlemek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, güvensizlik duymaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir