AnaSayfa / Genel / Kahve falında plak dinlemek

Kahve falında plak dinlemek

Kahve falında plak dinlemek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında plak dinlemek gördüyseniz:

  • Daha az eleştirmek, daha tamamlayıcı olmak gerekebilir.

Kahve falında plak dinlemek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş plak görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet eder.

Kahve falında plak çalar görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık plak görmek günah ve suç işleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında eski plak görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında plak çalmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında plak görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işarettir.

Kahve falında plak satmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, işlerin çığırından çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir