AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık plak görmek

Kahve falında kırık plak görmek

Kahve falında kırık plak görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, cebinin para göreceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık plak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kırık plak görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında plak dinlemek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında plak görmek aylık gelirinin artacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında taş plak görmek hem dua alacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında plak çalar görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plak satmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski plak görmek sağlık ve şifa bulacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında plak çalmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir