AnaSayfa / Genel / Kahve falında plak çalar görmek

Kahve falında plak çalar görmek

Kahve falında plak çalar görmek başarıdan başarıya koşacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, düşmanlarına da dost olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulur.

Kahve falında plak çalar gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, çünkü o fikirleriniz daha sonra işe yarayacak.

Kahve falında plak çalar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında plak çalmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında plak satmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında plak görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalettir.

Kahve falında kırık plak görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski plak görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında plak dinlemek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş plak görmek duaların kabul olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir