AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş plak görmek

Kahve falında taş plak görmek

Kahve falında taş plak görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, belki ölümler görüleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş plak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında taş plak görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına alamet eder.

Kahve falında plak çalmak kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski plak görmek sevinileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında kırık plak görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında plak çalar görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında plak satmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına işarettir.

Kahve falında plak dinlemek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında plak görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir