AnaSayfa / Genel / Kahve falında plak çalmak

Kahve falında plak çalmak

Kahve falında plak çalmak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, varlık içinde yaşayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında plak çalmak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında plak çalmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında plak satmak herkesin yardımına koşacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık plak görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski plak görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında plak görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında plak dinlemek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında plak çalar görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taş plak görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir