AnaSayfa / Genel / Kahve falında plak satmak

Kahve falında plak satmak

Kahve falında plak satmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet eder.

Kahve falında plak satmak gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında plak satmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yeni işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında eski plak görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalettir.

Kahve falında plak görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işarettir.

Kahve falında plak dinlemek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık plak görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret eder.

Kahve falında taş plak görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Kahve falında plak çalar görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında plak çalmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir