AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronu görmek

Kahve falında eski patronu görmek

Kahve falında eski patronu görmek yeni bir eve sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, tatsızlık olacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında eski patronla kavga etmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine delalettir.

Kahve falında eski patronu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski patronla konuşmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında eski patronundan para almak huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan para almak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir