AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski işyeri patronunu görmek

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski işyeri patronunu gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski iş patronunu görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında iş patronunu görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde patronu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronun eşini görmek insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında eski patron görmek falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir