AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronla kavga etmek

Kahve falında eski patronla kavga etmek

Kahve falında eski patronla kavga etmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzurlu, mutlu olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, masa başı bir işe girileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulur.

Kahve falında eski patronla kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının doğrularına göre değil kendi bildiklerinize göre yola devam etmelisiniz.

Kahve falında eski patronla kavga etmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Kahve falında patronuyla kavga etmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret eder.

Kahve falında patronla kavga etmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında eski patron görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronun görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski iş patronunu görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir