AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına alamet eder.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak sevdiği birine hediye alacağına, başının belaya girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronla konuşmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla eski sevgiliyle konuşmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kazancını katbekat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski bir arkadaşla telefonda konuşmak başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla telefonda konuşmak adım atarken çok zorlanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir