AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronla konuşmak

Kahve falında eski patronla konuşmak

Kahve falında eski patronla konuşmak bereketinin artacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eski patronla konuşmak gördüyseniz:

  • Ya da oldukça beklenmedik veya alışılmadık yöntemler deneyerek sayılan başlıklarda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski patronla konuşmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında patronlarla konuşmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında patronunu konuşmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalettir.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına işaret eder.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına delalettir.

Kahve falında patronuyla konuşmak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında patronla konuşmak hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir