AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronundan para almak

Kahve falında eski patronundan para almak

Kahve falında eski patronundan para almak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski patronundan para almak gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eski patronundan para almak çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski patrondan para almak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına yorulur.

Kahve falında eski patronla tartışmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eski patronla kavga etmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, makam edineceğine inanılır.

Kahve falında eski patronun görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski patronla çalışmak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronun eşini görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında eski patronla yemek yemek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, ileride çok zengin biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir