AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patrondan para almak

Kahve falında eski patrondan para almak

Kahve falında eski patrondan para almak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, istemediği halde borçlanacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında eski patrondan para almak gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Kahve falında eski patrondan para almak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında eski patronundan para almak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet eder.

Kahve falında eski patronu görmek mal mülk edineceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işarettir.

Kahve falında eski iş patronunu görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronla yemek yemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski patron görmek kazançlı bir adım atılacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında eski patronun eşini görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir