AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla kavga etmek

Kahve falında patronla kavga etmek

Kahve falında patronla kavga etmek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında patronla kavga etmek gördüyseniz:

  • O sizin kendisine karşı dürüst olmadığınızı düşünüp birtakım endişelere kapılıyor.

Kahve falında patronla kavga etmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında patronuyla kavga etmek deşarj olacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında eski patronla kavga etmek büyük başarılara imza atılacağına, sorunlarını teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patrondan çikolata almak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında patronun arabasını kullanmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına inanılır.

Kahve falında patronla kahve içmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında patronunu hasta görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir