AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patronun görmek

Kahve falında eski patronun görmek

Kahve falında eski patronun görmek insanların yolunu aydınlatacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski patronun gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce ekibinizin onayından emin olmanız gerekiyor.

Kahve falında eski patronun görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında eski patronla kavga etmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işarettir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronla yemek yemek kalp kırmaya, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski patronla tartışmak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına yorulur.

Kahve falında eski patronun eşini görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, isyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski iş patronunu görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek insanları hak yoluna çağıracağına, umutlarını kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir