AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla kavga etmek

Kahve falında patronuyla kavga etmek

Kahve falında patronuyla kavga etmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek hasret çekenlerin buluşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla kavga etmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalettir.

Kahve falında patronuyla kavga etmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski patronla kavga etmek en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronun arabasına binmek özlemlerini bitireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında patron dövmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında patronla kahve içmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronunu sevgili olarak görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir