AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski patron görmek

Kahve falında eski patron görmek

Kahve falında eski patron görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, ömür boyu süreceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski patron gördüyseniz:

  • İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalet eder.

Kahve falında eski patronla çalışmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski patronun elini öpmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eski patronun eşini görmek malının ve parasının çoğalacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalettir.

Kahve falında eski patronundan para almak zarar edeceği bir döneme gireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eski patrondan para almak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında eski patronla kavga etmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında eski patronla yemek yemek rahata ve huzura kavuşacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir