AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, alım gücünün artmasına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek ümitsizliğe, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Kahve falında patronuyla kavga etmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patronla kavga etmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında patronla kavga etmek neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iki kedinin kavga ettiğini görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kavga edildiğini görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşıyla kavga ettiğini görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında şeytanla kavga ettiğini görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir