AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski iş patronunu görmek

Kahve falında eski iş patronunu görmek

Kahve falında eski iş patronunu görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, mutlu olunacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, itibarın sarsılacağına yorulur.

Kahve falında eski iş patronunu gördüyseniz:

  • Pozitif ruh halinizin bedensel olarak iyi hissetmenizde etkili olduğu kesin.

Kahve falında eski işyeri patronunu görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında eski patrondan iş teklifi almak aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, umutlarının tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında eski iş patronunu görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işarettir.

Kahve falında iş patronunu görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında işyerinde patronu görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına işaret eder.

Kahve falında eski patronla konuşmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, elinin kolunun bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir