AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık makas görmek

Kahve falında açık makas görmek

Kahve falında açık makas görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işarettir.

Kahve falında açık makas gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Kahve falında açık makas görmek yaşama dört elle sarılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı işaret eder.

Kahve falında ağzı açık makas görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında makasla saldırmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Kahve falında kırık makas görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makasla saçını kesmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş makas görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir