AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş makas görmek

Kahve falında gümüş makas görmek

Kahve falında gümüş makas görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gümüş makas gördüyseniz:

  • Kişisel bir fanteziyi daha fazla sürdürmenin bir anlamı olmayabilir.

Kahve falında gümüş makas görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında makas kesmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaktan makas almak ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin makas verdiğini görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında makasla elbise kesmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Kahve falında makas böceği görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makasla adam öldürmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında makas aldığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir