AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı açık makas görmek

Kahve falında ağzı açık makas görmek

Kahve falında ağzı açık makas görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, malına gelecek zarara, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, başarıya ve zafere doymayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzı açık makas gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Kahve falında ağzı açık makas görmek her anlamda güçleneceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında açık makas görmek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir