AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla saçını kesmek

Kahve falında makasla saçını kesmek

Kahve falında makasla saçını kesmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Kahve falında makasla saçını kesmek gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında saçı makasla kesmek bir süre belini doğrultamayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına işarettir.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına yorulur.

Kahve falında makasla saçını kesmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına inanılır.

Kahve falında saçını makasla kesmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını makasla kesmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir