AnaSayfa / Genel / Kahve falında makasla saldırmak

Kahve falında makasla saldırmak

Kahve falında makasla saldırmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında makasla saldırmak gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında makasla saldırmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında atın saldırdığını görmek işyerini kapatacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara kedinin saldırdığını görmek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Kahve falında boğanın saldırdığını görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bıçakla saldırdığını görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında saldırmak görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kazın saldırdığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir