AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını makasla kesmek

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Kahve falında saçını makasla kesmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçı makasla kesmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında makasla kendi saçını kesmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi saçlarını makasla kesmek gülüp eğleneceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makasla kesmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında makasla saçını kesmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını makasla kesmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında makasla sakal kesmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir