AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak makası görmek

Kahve falında tırnak makası görmek

Kahve falında tırnak makası görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında tırnak makası vermek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası aramak rızkın kesilmeyeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnak makası hediye almak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında birine tırnak makası vermek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak makası kaybetmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası bulmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak makası kullanmak gerçeklere yüz çevrileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir