AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık makas görmek

Kahve falında kırık makas görmek

Kahve falında kırık makas görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Kahve falında kırık makas gördüyseniz:

  • Ailenizde bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında kırık tırnak makası görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ucu kırık makas görmek yüzün güleceğine, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık makas görmek iyi günler yaşayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında tırnak makası vermek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına rivayet eder.

Kahve falında makasla kurdele kesmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında makasla parmak kesmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, ticaretin önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde makas tutmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına yorulur.

Kahve falında eteği makasla kesmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir