AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını kazmak

Kahve falında kendi mezarını kazmak

Kahve falında kendi mezarını kazmak çok iyi bir duruma geleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Kahve falında evin içine mezar kazmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu mezar kazmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kürekle mezar kazmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına inanılır.

Kahve falında mezar kazmak işlerin başına geçeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir