AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle mezar kazmak

Kahve falında kürekle mezar kazmak

Kahve falında kürekle mezar kazmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza alamet eder.

Kahve falında kürekle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Kariyerinize veya iş hayatınıza olumlu etkisi olacak kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında kürekle mezar kazmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırıncı küreği görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kürek görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kürek görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında süpürge ve kürek görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, hileye, fesada bulaşacağına yorulur.

Kahve falında kürek görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mavi kürek görmek alkış alacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir