AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak özel yaşamınızda sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını kazmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iyilik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalettir.

Kahve falında yeni mezar kazmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında eski mezar kazmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin mezarını kazmak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya mezarı kazmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında mezarı kazmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, vaaz ve nasihate rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir