AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, tecrübe kazandıracağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında mezar kazmak altın bulmak başarıya giden yolların açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezarını kazmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mezar kazdığını görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içine mezar kazmak alınganlıkların hasıl olacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde mezar kazmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta mezar kazmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömülü mezarı kazmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir