AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin mezarını kazmak

Kahve falında annenin mezarını kazmak

Kahve falında annenin mezarını kazmak çaresizleşeceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Kahve falında annesinin mezarını kazmak değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin mezarını kazmak gittiği yolda yalnız kalacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında boş mezar kazmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının mezarını kazmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye mezar kazmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının mezar kazdığını görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında evin içine mezar kazmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mezar kazmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir