AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu mezar kazmak

Kahve falında dolu mezar kazmak

Kahve falında dolu mezar kazmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu mezar kazmak gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Kahve falında dolu mezar kazmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ekmeğinin bereketleneceğine inanılır.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında babasının mezarını kazmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde mezar kazmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde mezar kazmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında elle mezar kazmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunların hallolacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir