AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarının arkasındaki asıl nedenleri araştırmalısınız.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, belalı insanlara denk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek üzgün ve karamsar olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek güçten ve takatten düşeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek inancından sapacağına, imkânsızlıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üzerindeki köprüden geçmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir