AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, çeşitleneceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işarettir.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında köprü yıkıldığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek aradığı çareleri bulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılmış köprü görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köprünün yıkılmasını görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına inanılır.

Kahve falında köprünün yıkılması görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, müşterilerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek hakkını yedirtmeyeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yıkılan köprü görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir