AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş köprüden geçmek

Kahve falında taş köprüden geçmek

Kahve falında taş köprüden geçmek belalardan korunacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında taş köprüden geçmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine yorulur.

Kahve falında köprüde geçmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle köprüden geçmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine işaret eder.

Kahve falında demir köprüden geçmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir