AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz yardım için para harcayabilirsiniz.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek haneye bereket geleceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, adını işiyle duyuracağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak yakın zamanda rahat edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir