AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün altında kalmak

Kahve falında köprünün altında kalmak

Kahve falında köprünün altında kalmak bir konuda destek alacağına, kısmetlerinden olacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında köprünün altında kalmak gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında köprünün altında kalmak borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında köprü altında saklanmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet eder.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında köprü altında durmak büyük maddi kayıp verileceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın köprü görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında köprü altından geçmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında köprü altında olmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprü altında görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir