AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin memesini emmek

Kahve falında annesinin memesini emmek

Kahve falında annesinin memesini emmek aile hayatına adım atılacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, maddi kriz yaşanacağına, maddi zararın büyük olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin memesini emmek gördüyseniz:

  • İyimser kişiler nedeniyle zayıf veya fazla yavaş ilerlemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında annesinin memesini emmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında annenin memesini emmek çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anne memesi emmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın memesi emmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında memesini emmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin memesini emmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Kahve falında karısının memesini emmek kara ve yaslı günler geçireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının memesini emmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir